Catégorie
Baking
Localisation
Ghent, Belgium
Type de contrat
Permanent Contract
Experience
5 to 10 years

Description de l'offre

Functiebeschrijving

·         In eerste instantie zal je instaan voor de opvolging van investeringsprojecten in het kader van capaciteitsuitbreiding. Het is jouw doel om de projecten volgens de gemaakte afspraken naar timing en budget op te leveren, waarbij kwaliteit en veiligheidsaspecten strikt nageleefd worden.

·         Doorheen jouw projecten neem je een coachende rol op en zorg je voor een dynamische en grondige projectopvolging. In deze functie werk je nauw samen met andere afdelingsverantwoordelijken.

·         Je zorgt dan ook voor een gestructureerde planning en documentatie van jouw acties en stuurt bij waar nodig.

·         Verder wordt er verwacht dat je de huidige situatie analyseert en op basis daarvan nieuwe projecten lanceert.

·         Als engineering manager ben je in staat om een project uit te werken naar specificaties, timing en budget toe.

·         Je zet jouw technische en wetenschappelijke kennis in om dagelijkse KPI’s en lange termijn doelen van de organisatie te verwezenlijken, met respect voor veiligheid, milieu en kwaliteit.

·         Je zorgt dat je up-to date blijft mbt de technische ontwikkelingen in jouw vakgebied en je volgt op de voet de nieuwe trends inzake automatisatie / industrie 4.0

·         Je rapporteert aan de Technisch Directeur.

Qualifications

Profiel :

•                     Je hebt een masterdiploma in de richting (bio)wetenschappen, wetenschappen of elektromechanica óf je beschikt over een ingenieursdiploma.

•                      Je beschikt over minimum 7 jaar relevante ervaring binnen een productie-omgeving , bij voorkeur binnen de voedingsindustrie.

•                     Je hebt kennis van het schrijven van technische documenten. Processontwikkeling en Lean Manufacturing hebben geen geheimen.

•                     Je kan een strategische visie vertalen naar haalbare concepten, die je coördineert en leidt. Je communiceert en rapporteert hierover op strategisch, operationeel en technisch vlak.

•                     Je hebt ervaring met project management van complexe projecten

•                     Je hebt affiniteit met werken in de voeding/procesindustrie en draagt veiligheid en netheid hoog in het vaandel.

•                     Je hebt een goede PC kennis (Microsoft pakket) en leert snel bij.

•                     Je beschikt over een goede kennis van het Engels en het Frans.

•                     Je hebt daadkracht, organisatietalent en analytisch inzicht. Je werkt projectgericht en planmatig.  

Description de l'entreprise

Algist Bruggeman produceert bakkersgist, zowel voor traditionele en industriële bakkerijen, als voor de particuliere thuisbakker. De bakkersgist wordt verkocht in verse, vloeibare of droge vorm. Algist Bruggeman is een Belgisch bedrijf, gelegen in de Gentse kanaalzone.

Algist Bruggeman is sinds zijn ontstaan in 1949 uitgegroeid tot een toonaangevende producent van bakkersgist. Vanuit hun jarenlange ervaring hebben ze een sterke productiekennis en procesbeheersing opgebouwd, wat resulteert in een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Daarnaast zijn zij ook een pionier in het ontwikkelen van nieuwe gistproducten en toepassingen, zodat ze steeds tegemoet komen aan de snel veranderende behoeften van de bakkers en industriële bakkerijen.

Werken bij Algist Bruggeman is samenwerken met 190 enthousiaste collega’s in een dynamisch, hoogtechnologisch bedrijf, waar waarden als productkwaliteit, veiligheid en innovatie geen vage begrippen zijn.

Momenteel hebben wij, met onmiddellijke ingang, een opportuniteit voor een: